امروز: شنبه ١٦ آذر ١٣٩٨

فراخوان ارسال مقالات برای یازدهمین همایش ملی سیره علوی
یازدهمین همایش ملی سیره علوی با رویکرد سلامت، برگزار می‌شود.
 ٠٩:٠٩ - جمعه ٨ آذر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان شرکت در نشست ملی و بين المللی تبادل فناوری بنگاههای كوچك، متوسط و استارتاپها
نشست ملی و بين المللی تبادل فناوری بنگاههای كوچك، متوسط و استارتاپها در مورخ 18 آذرماه سال جاری به ميزبانی شركت شهركهای صنعتی استان البرز در شهر كرج و با حضور استانها، مهمانان داخلی و خارجی برگزار شود.
 ٠٣:٠٨ - يکشنبه ٣ آذر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
ابلاغ شیوه نامه اجرایی فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت
بر اساس مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه لرستان، «شیوه نامه اجرایی فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در جامعه و صنعت» ابلاغ شد.
 ٠٢:٣٧ - يکشنبه ٣ آذر ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان سومین کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی
سومین کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی با موضوع گذار به نسل جدید حکمرانی، برگزار می شود.
 ٠٢:١٦ - چهارشنبه ٢٢ آبان ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
همایش آشنایی با فرصتهای تبادلات آکادمیک با کشور آلمان برگزار می شود
همایش آشنایی اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با فرصتهای تبادلات آکادمیک با کشور آلمان، برگزار می شود.
 ٠١:٢٠ - چهارشنبه ٢٢ آبان ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان شرکت در رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاهها با جامعه و صنعت
رویداد «الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاهها با جامعه و صنعت» در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود.
 ٠٣:٢٣ - دوشنبه ١٣ آبان ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
هفتمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران برگزار می‌شود
هفتمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران با همکاری دانشگاه لرستان و انجمن ماهی‌شناسی ایران، برگزار می‌شود.
 ١١:٠٠ - يکشنبه ٥ آبان ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>