امروز: پنج شنبه ٠٣ بهمن ١٣٩٨

تعطیلی ادارات، دانشگاهها و مدارس استان لرستان به علت برودت هوا/ امتحانات پنجشنبه در روز شنبه برگزار می‌شوند
ادارات، دانشگاهها و مدارس استان لرستان به علت برودت هوا در روز پنجشنبه، سوم بهمن‌ماه 98 تعطیل هستند.
 ٠٠:٠٨ - پنج شنبه ٣ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مراسم معنوی زیارت عاشورا برگزار شد + تصاویر
با حضور کارکنان دانشگاه لرستان، مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورا در مسجد فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان، برگزار شد.
 ٠٩:٢١ - چهارشنبه ٢ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
 ٠٨:٤٥ - سه شنبه ١ بهمن ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
رئیس دانشگاه لرستان: همکاریهای پژوهشی دانشگاه و دستگاههای اجرایی، گسترش یابد
باید همکاریهای پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه با دستگاههای اجرایی استان در راستای کمک به رفع مشکلات و چالشها را گسترش داد.
 ١٤:٠٥ - دوشنبه ٣٠ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان رویداد ایده شو دانشجویی
رویداد ایده شو دانشجویی با عنوان «از دانایی تا دارایی 3»، در تاریخ 30 بهمن ماه 98 با موضوع «ایده های عمومی»، برگزار می شود.
 ١٠:٣١ - دوشنبه ٣٠ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
رئیس قرارگاه شهید علم الهدی استان لرستان: اردوهای دانشجویی راهیان نور هرچه بهتر برگزار شوند
هر سال، دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان، با همکاری بسیج دانشجویی استان لرستان به اردوهای راهیان نور، اعزام می‌شوند.
 ٢٠:٥٣ - شنبه ٢٨ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
بازدید تیم ارزیاب منطقه پنج کشور از مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان
اعضای تیم ارزیاب دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج کشور، از مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان، بازدید کردند.
 ١٢:١٣ - شنبه ٢٨ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>