رئیس دانشگاه لرستان: ورزش باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

۱۴۰۱/۱۲/۲۸

رئیس دانشگاه لرستان در نشست شورای ورزش این دانشگاه گفت: «ورزش باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در نشست شورای ورزش دانشگاه لرستان که روز یکشنبه، 28 اسفندماه در اتاق جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد تشریح کرد: «در سال آینده بایستی با تقویت برنامه‌ریزی‌ها، شاخص‌های حوزه کاری تربیت‌بدنی و ورزش دانشگاه لرستان نسبت به یک سال قبل، ارتقاء یابند».

دکتر نظری افزود: «اهمیت ورزش در ایجاد و تقویت نشاط اجتماعی به‌گونه‌ای است که ورزش بایستی به یک فرهنگ عمومی و فراگیر در جامعه تبدیل شود».

وی، تصریح کرد: «در موضوع ترویج ورزش، به هیچ عنوان نباید کوتاهی کرد؛ حمایت از ورزش، هزینه نیست؛ بلکه سرمایه‌گذاری برای تندرستی و سلامت جامعه است».

رئیس دانشگاه لرستان، بیان کرد: «در سطوح مختلف اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان بایستی اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان در سال آینده، ورزش را به عنوان یک فرهنگ عمومی، گسترش دهد و تقویت کند».

دکتر علی نظری، تأکید کرد: «همه مسابقات ورزشی دانشگاه لرستان بایستی در قالب یادواره شهدا و نام شهدای والامقام برگزار شوند».

گفتنی است در این نشست، دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر سیدحسام الدین حجازی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر شهرام رهنما، مدیر حوزه ریاست دانشگاه لرستان، اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان، مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه لرستان (عزیزپور) و سایر مدیران و دست اندرکاران اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان حضور داشتند و دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در راستای چشم‌انداز فعالیت‌های ورزشی دانشگاه لرستان برای سال آینده بیان کردند.

همچنین در این نشست، گزارش تحلیلی عملکرد 6 ماه گذشته اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان ارائه و درباره این گزارش، تبادل نظر صورت گرفت.

۱۴۰۱/۱۲/۲۸ - ۱۳:۳۷