نشست گسترش همکاری‌های دانشگاه لرستان و بانک تجارت لرستان برگزار شد

۱۴۰۱/۱۲/۲۸

نشست گسترش همکاری‌های دانشگاه لرستان و بانک تجارت استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز یکشنبه، 28 اسفندماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و امین رحیمی، مدیر شعب بانک تجارت استان لرستان، به میزبانی حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دکتر سعید محمدزاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر شهرام رهنما، مدیر حوزه ریاست دانشگاه لرستان و مدیران بانک تجارت شعبه دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند.

بررسی چشم‌انداز و برنامه‌های مشترک کاری برای سال جدید، از جمله مباحث این نشست مشترک بود.

همچنین بحث و گفت‌وگو درباره تقویت راهکارها و برنامه‌های مشترک برای تسهیل هرچه بهتر و بیشتر خدمات بانکی ارائه شده از سوی بانک تجارت به دانشگاهیان دانشگاه لرستان، از دیگر موضوعات این نشست بود.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و امین رحیمی، مدیر شعب بانک تجارت استان لرستان، توافق کردند همکاری‌های مشترک با رویکرد ارتقای کیفیت خدمات، افزایش یابد.

۱۴۰۱/۱۲/۲۸ - ۱۲:۳۸