آیین بزرگداشت روز معلم و استاد با حضور معاون سیاسی استاندار لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۲/۱۲

با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، آیین بزرگداشت سالروز شهادت آیت‌الله استاد مرتضی مطهری و روز و هفته معلم و استاد با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و خانواده‌های ایشان در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، شامگاه چهارشنبه، 12 اردیبهشت‌ماه سال جاری در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این آیین، دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام و السملمین مهدوی، معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان سخنرانی کردند.

اجرای سرودهای دارای مضامین انقلابی توسط کودکان و نوجوانان و فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان از بخش‌های این آیین بود.

برگزاری نماز جماعت مغرب و عشاء بعد از اذان مغرب از دیگر بخش‌های این آیین بود.

همچنین ضیافت شام در سلف سرویس مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۳/۰۲/۱۲ - ۲۳:۲۸