اهدای مجموعه‌ای از کتاب‌ها با موضوع دفاع مقدس به فرمانده سپاه لرستان همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر

۱۴۰۲/۰۳/۰۳

دانشگاه لرستان، مجموعه‌ای از کتاب‌ها با موضوع دفاع مقدس را همزمان با سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، به سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان و رزمنده یادگار دوران دفاع مقدس اهداء کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، عصر روز چهارشنبه، سوم خردادماه، همزمان با سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر، نشست گفت‌وگومحور با موضوع چرایی تداوم جنگ پس از آزادسازی خرمشهر، با حضور سردار کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان در سالن شهیدمیربهرسی این دانشگاه برگزار شد.

این نشست با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان، کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان و مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان برگزار شد.

در پایان این نشست گفت‌وگومحور، مجموعه‌‌ای از کتاب‌ها با موضوعات دفاع مقدس به‌عنوان هدیه به سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان اهداء شد.

نگارش این‌گونه کتاب‌ها با هدف ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ایثار، شهادت، جهاد و مقاومت صورت گرفته است.

اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان، زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می‌کند.

در اهدای کتاب به سردار کشکولی، جمعی از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان حضور داشتند.

کتاب‌ها توسط کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان با همکاری مدیریت امور شاهد و ایثارگران این دانشگاه تهیه شد.

۱۴۰۲/۰۳/۰۳ - ۲۲:۳۵