بیستمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه لرستان آغاز شد

۱۴۰۳/۰۳/۲۲

بیستمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه لرستان با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری) و حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد رهبری این دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این طرح، صبح روز سه شنبه، 22 خردادماه سال جاری در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان آغاز شد.

این دوره را دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان اجرا می کند.

دوره که شامل کارگاه‌های متنوع است به مدت دو روز برگزار می‌شود.

بیش از 80 عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در این دوره ثبت نام کرده‌اند.

مدیر دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان، دکتر مجتبی گراوند است.

دکتر گراوند در آیین افتتاح این دوره توضیح داد اساتید دانشگاه لرستان استقبال خوبی از این طرح کرده‌اند.

وی از اساتید خواست در کارگاه ها مشارکت بیشتری در گفتگوها داشته باشند تا کارگاه‌ها با رویکرد هم‌اندیشی و گفت‌وگومحور برگزار بشود.

وی اظهار داشت خوشبختانه در دانشگاه لرستان هر سال به تعداد دو یا سه دفعه، ضیافت اندیشه اساتید برگزار می‌شود.

در این دوره مسائل معرفتی، دینی و مسائل روز به بحث گذاشته می‌شود و اساتید به تبادل نظر می‌پردازند و مدرسان کارگاه‌ها نیز به پرسش‌ها، پاسخ می‌دهند.

۱۴۰۳/۰۳/۲۲ - ۰۹:۵۲