برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیران مسئول نشریات علمی «تازه مجوز» دانشگاه لرستان

۱۴۰۱/۱۱/۰۴

نشست هم‌اندیشی مدیران مسئول نشریات علمی تازه مجوز دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه‌شنبه، 4 بهمن‌ماه، با حضور دکتر مصطفی کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر شهرام رهنما، مدیر حوزه ریاست دانشگاه لرستان، دکتر حوریه مرادی، مشاور رئیس دانشگاه لرستان در امور نشریات و مجلات علمی، دکتر علی امیری، رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه و سایر اعضاء برگزار شد.

دکتر کرم‌پور، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در این نشست، بر حمایت همه‌جانبه‌ی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان از نشریات علمی این دانشگاه و ارتقای کیفی نشریات علمی، تأکید کرد.

در این نشست، دکتر حوریه مرادی، نکات مختلف را درباره ساز و کارها و چگونگی فعالیت نشریات علمی دانشگاه لرستان، بیان کرد.

دکتر مهرداد امیری، رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان در این نشست، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده ارائه کرد.

نشست، با هدف تقویت و ارتقای همه‌جانبه‌ی فعالیت نشریات علمی دانشگاه لرستان به‌ویژه حمایت از نشریات تازه مجوزگرفته برگزار شد.

چندی پیش، دکتر مهرداد امیری، رئیس اداره چاپ و نشر دانشگاه لرستان (حوزه کاری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه) در گفت‌وگو با خبرنگار ما توضیح داد در مدت یک سال گذشته، با پیگیری‌های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و حمایت رئیس دانشگاه لرستان، تعداد 12 مجوز فعالیت نشریات علمی دانشگاه لرستان از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات کشور، صادر شد.

۱۴۰۱/۱۱/۰۴ - ۱۸:۲۷