نشست دانشجویی مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان و بنیاد ایرانشناسی لرستان در راستای همایش ملی الگوی حکمرانی علم و فناوری برگزار شد
بهمناسبت هفته پژوهش و فناوری، در راستای همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری، با همکاری مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان و بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان، نشست «حکمرانی فرهنگی منطقهای؛ بررسی چالشهای لرستانشناسی و شناخت فرصتهای پیشرو»، در دانشگاه لرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز سهشنبه، 6 آبانماه سال جاری در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد دکتر علی نوری، رئیس مرکز لرستانشناسی و دکتر مجتبی رومانی، رئیس بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان سخنرانی کردند و به بیان ظرفیتها و چالشهای استان لرستان با نگاه فرهنگی، اجتماعی پرداختند.
در این نشست، توضیح داده شد که نیاز است ظرفیتهای انسانی و نخبگانی استان لرستان، بیش از پیش به افکار عمومی داخل و خارج استان معرفی شود.
گفتوگو شد دربارهی اینکه چه باید کرد تا ظرفیتهایی همچون گردشگری تاریخی و طبیعی استان لرستان، بیش از پیش، در سطح ملی و بینالمللی، معرفی و شناسانده بشود.
در این نشست، دکتر علی نوری و دکتر مجتبی رومانی، هرکدام در سخنان خویش با تکیه بر تاریخ و تمدن لرستان، به بیان مختصر اسامی برخی نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و مذهبی استان لرستان خطاب به دانشجویان پرداختند.
دبیر نشست، دکتر افسانه عبدلی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم تربیتی دانشگاه لرستان خواهان شد همکاری پایدار مرکز لرستانشناسی دانشگاه و بنیاد ایران شناسی شعبه لرستان در راستای کمک به پویایی هرچه بیشتر ظرفیتهای استان گستردهتر شود.
در این نشست، دانشجویان نیز دیدگاهها و پرسشهای خود درباره کارکردهای مرکز لرستانشناسی دانشگاه لرستان و بنیاد ایرانشناسی شعبه لرستان را بیان کردند.
همچنین دربارهی بهرهمندی هرچه بهتر و اثرگذارتر از ظرفیت فضای مجازی برای شناساندن ظرفیتهای استان لرستان، تبادل نظر شد.