اخبار

انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان برگزار کرد: آیین معارفه دانشجویان نو ورود

۱۴۰۳/۰۸/۲۲

انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان، آیین معارفه دانشجویان نو ورود این رشته را با حضور رئیس دانشگاه (دکتر علی نظری)، برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان،این آیین، روز سه شنبه، 22 آبان ماه سال جاری با حضور اعضای هیئت علمی زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان و دانشجویان نو ورود در سالن جلسات شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان، سید اسماعیل قاسمی‌موسوی و دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات عرب دانشگاه، رضا سالاروند است.

زبان عربی، زبان قرآن کریم است

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست، گفت: «این نشست یک نشست فاخر است و بنده افتخار می‌کنم که در این نشست فاخر حضور دارم».

دکتر نظری، افزود: «زبان و ادبیات، یکی از ابعاد قدرت نرم در دنیاست؛ کشورها باید قدرت نرم داشته باشند؛ زبان و ادبیات، جزو قدرت‌های نرم برتر جهان است».

رئیس دانشگاه لرستان، اظهار داشت: «کشورها از طریق زبان و ادبیات، فرهنگ و قدرت خود را به سایر کشورها گسترش می‌دهند که خودش نوعی کشورگشایی نرم محسوب می‌شود».

دکتر علی نظری، بیان کرد: «زبان عربی زبان قرآن کریم است؛ کتاب قرآن کریم یک کتاب الهی و همیشه جاویدان است».

وی تشریح کرد: «ادبیات عرب، سرشاز از حکمت است؛ پس شما دانشجویان زبان و ادبیات عربی، حکمت را خواهید آموخت».

رئیس دانشگاه لرستان، توضیح داد: «یادگیری زبان و ادبیات عربی در راستای فرهنگ ایرانی، اسلامی است؛ زیرا فرهنگ ایرانی و فرهنگ اسلامی با هم آمیخته شده‌اند».

دکتر علی نظری از دانشجویان خواست در حین تحصیل مهارت‌های کاربردی مرتبط با زبان و ادبیات عربی را بیاموزند تا هنگامی که دانش آموخته شدند {فارغ التحصیل}، دانشجویانی باشند که دارای مهارت‌های کاربردی و اشتغال آفرین هستند.

وی تشریح کرد: «باتوجه به اینکه ایران ارتباطات گسترده‌ای با کشورهای اسلامی و عربی دارد و از سوی دیگر، زبان عربی از جمله زبان‌های رسمی بین‌المللی سازمان ملل است یادگیری زبان و ادبیات عربی، دارای اهمیت است».

زبان عربی بخشی از فرهنگ و تاریخ ایران است

دکتر سیداسماعیل قاسمی‌موسوی، مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان، در سخنانی، گفت: «این گروه از قدیمی‌ترین گروه‌های مجرب دانشگاه لرستان است».

دکتر قاسمی‌موسوی، تشریح کرد: «توصیه‌ام این است که دانشجویان نوورود همیشه تلاش کنند در ارتباط با مدیران گروه باشند و با دانشجویان ترم های بالاتر هم ارتباط درسی داشته باشند تا از تجربیات آنها استفاده کنند».

وی اظهار داشت: «زبان عربی بخشی از فرهنگ و تاریخ ایران است؛ بنابراین یادگیری این زبان دارای اهمیت است».

مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان اظهار داشت: «یک نکته‌ی مهم ان است که مهارت‌محوری را حین تحصیل دانشجویان، گسترش بدهیم؛ دانشجو باید حین تحصیل مهارت‌های کاربردی زبان محور، گفتگومحور و متن‌محور را بیاموزد {خطاب به دانشجویان نو ورود زبان و ادبیات عربی}».

دکتر قاسمی‌موسوی، ادامه داد: «یکی از کارکردهای دانشگاه این است که فضیلت را ترویج کند؛ باید شخصی که دانشجوست از نظر رفتاری و گفتاری هم در مسیر فضیلت و اخلاق، حرکت کند».

گفتنی است در این نشست، رضا سالاروند، دبیر انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان، گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده توسط انجمن را برای دانشجویان نو ورود این رشته ارائه کرد.

اعضای هیئت علمی گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان نیز هر کدام در سخنانی، ویژگی‌های رشته تحصیلی زبان و ادبیات عربی و چشم‌انداز شغلی این رشته را برای دانشجویان نو ورود، تبیین کردند.

دانشجویان نیز پرسش‌های خود را مطرح نمودند.

اداره انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

گزارش تصویری

۱۴۰۳/۰۸/۲۲ - ۱۲:۴۶
۸۶۲ بازدید