ارزش زن و مفهوم مادری در تربیت عصاره خلقت یعنی انسان است
دبیر منطقه پنج مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور گفت: «محوریترین عنصر در خانواده که میتواند باعث حفظ و بقای یک خانواده باشد زن و نقش مادری است؛ ارزش مفهومی به نام مادری در تربیت عصاره خلقت یعنی انسان است».
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر میثاق حیدری، دبیر منطقه پنج مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور و رئیس روابط عمومی دانشگاه لرستان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری ایسنا لرستان، توضیح داد: «نقش بانوان، مهمتر و اثرگذارتر از جایگاه مرد در خانواده است؛ چراکه زن نقش محوری در حفظ و بقای خانواده و تربیت فرزندان که ثمره تشکیل خانواده است، برعهده دارد».
وی افزود: «چنانچه زن بتواند از عهده وظیفه خطیر و ارزشمند خود در خانواده برآید و با شخصیت زنانه خود به ایفای نقش بپردازد، از جایگاه اساسیتری در خانواده برخوردار بوده و باعث رشد و تعالی نهاد خانواده میشود».
دبیرمنطقه پنج مشاوران امور زنان و خانواده دانشگاههای کشور با اشاره به نگاه فاخر و متعالی انقلاب اسلامی در بیان رهبر معظم انقلاب افزود: ️«بدیهی است از مهمترین ثمرات و نتایج ازدواج و تشکیل خانواده، وجود فرزندان صالح و تربیت صحیح آنهاست».
حیدری تصریح کرد: «البته تربیت صحیح فرزندان، وظیفه خطیری است که تنها از عهده زن برمیآید و نقشی بسیار پراهمیتتر و مؤثرتر از مرد دارد؛ از این روست که مفهومی به نام مادری مطرح میشود که ارزش و اهمیت آن به ارزش تربیت عصاره خلقت یعنی انسان برمیگردد».
وی خاطرنشان کرد: «البته نقش زن به عنوان همسر هم داستان بسیار طولانی دیگری است؛ دنیایی که زن را از داخل خانواده جدا میکند و با وعدههای توهمآمیز بیرون میکشد و او را در مقابل نگاه و حرکت هرزه جامعه، بیپناه و بیدفاع میکند و میدان را برای تعرض به حقوق او باز میکند، هم زن را تضعیف میکند، هم خانواده را نابود میکند، هم نسلهای آینده را به خطر میاندازد».
مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان، اظهار داشت: «هر تمدن و هر فرهنگی که این منطق را داشته باشد، دارد فاجعه ایجاد میکند و این امروز در دنیا اتفاق افتاده است و روزبهروز هم دارد بیشتر میشود».