جمعی از دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان به سومین دوره طرح ملی ضیافت ایثار اعزام شدند

۱۴۰۳/۰۵/۰۴

جمعی از دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان به سومین دوره طرح ملی ضیافت ایثار کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، سرپرست این گروه سعید جمشیدی است.

سومین دوره طرح ملی ضیافت ایثار که ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور است تا پنجم مردادماه سال جاری ادامه دارد.

میزبان این طرح ملی، دانشگاه فردوسی مشهد است.

تعداد 420 نفر از دانشجویان شاهد و ایثاگر در این طرح ملی شرکت دارند که دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان نیز در این طرح سراسری مشارکت کرده‌اند.

طرح ملی ضیافت ایثار که سومین دوره خویش را به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد سپری می کند با هدف تقویت و افزایش بصیرت دینی، معرفتی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های سراسر کشور فراهم شده است.

مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان دکتر مصطفی محمدی‌ضرون است که خود از جانبازان دوران دفاع مقدس است.

۱۴۰۳/۰۵/۰۴ - ۱۲:۲۶