نشست شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان با رئیس این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۵/۰۳

نشست گفت‌وگومحور دکتر سیدنجم‌الدین موسوی، رئیس شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، دکتر امیرهوشنگ نظرپوری، دبیر این شورا و دکتر نعمت شمس، سخنگوی شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان با رئیس این دانشگاه (دکتر علی نظری) درباره پیگیری برخی مهم‌ترین مطالبات صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که صبح روز چهارشنبه، 3 مردادماه سال جاری در اتاق کار رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد درباره موضوعات مختلف صنفی اعضای هئیت علمی دانشگاه لرستان همچون بیمه تکمیلی، تسهیلات رفاهی بانکی، مسکن، پژوهانه و ... بحث و تبادل نظر شد.

در این نشست، دکتر ایرج محمدی، مدیر امور اداری دانشگاه لرستان، ناصر محمدزاده، مسئول ستاد رفاهیات دانشگاه و پروانه تاری، مدیر امور بیمه و بازنشستگان دانشگاه نیز حضور داشتند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، در این نشست، برخی مهم‌ترین اقدامات انجام شده رفاهی در مدت سه سال اخیر (دوره‌ی دولت شهید رئیسی) در دانشگاه لرستان را تشریح کرد.

وی در سخنانش، تصریح کرد شورای صنفی اعضای هیئت علمی، از بازوان مشورتی مهم تیم مدیریتی دانشگاه برای ارتقای سطح رفاهیات دانشگاهی است.

دکتر نظری توضیح داد در این مدت اضافه‌کارهای معوق نداشته‌ایم و تلاش این بوده است که همه اضافه‌کارها پرداخت بشوند.

وی تشریح کرد در همین مدت، موضوع میانگین حُسن انجام کار از 20 ساعت به 40 ساعت افزایش یافت.

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد در سال 1402 منتهی به سال 1403 میزان درآمدهای اختصاصی دانشگاه لرستان که 17 میلیارد و 900 میلیون تومان تصویب شده بود در عمل به عدد 38 میلیارد تومان رسید که محقق شدن این موضوع، یک اقدام بسیار مهم و ارزشمند است.

دکتر علی نظری تشریح کرد در ابتدای سال 1402 سهم تخصیص هزینه‌ای دانشگاه لرستان 118 درصد شد که بی‌سابقه بوده است.

در این نشست، رئیس شورای صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان (دکتر موسوی)، دبیر و سخنگوی این شورا (دکتر نظرپوری و دکتر شمس)، علاوه بر بیان مهم‌ترین مطالبات صنفی، برخی پیشنهادات خویش را برای ارتقای سطح رفاهیات اعضای هیئت علمی و رفع برخی کمبودها، بیان کردند.

در نشست مذکور، دکتر ایرج محمدی، مدیر امور اداری دانشگاه لرستان و ناصر محمدزاده، مسئول رفاهیات دانشگاه نیز گزارش عملکرد مربوط به اقدامات و فعالیت‌های رفاهیات اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه در مدت سه سال اخیر را ارائه کردند.

درباره موضوعات مرتبط با بیمه تکمیلی نیز پروانه تاری، مدیر امور بیمه و بازنشستگان دانشگاه لرستان، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده، بیان کرد.

۱۴۰۳/۰۵/۰۳ - ۰۹:۴۰