اعزام 350 دانشجوی دختر دانشگاه لرستان به قم و مشهد مقدس

۱۴۰۳/۰۵/۰۳

با برنامه‌ریزی مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان که زیر نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کند تعداد 350 دانشجوی دختر دانشگاه در قالب دو کاروان زیارتی در تاریخ‌های 12 تا 18 تیر و 27 تیر تا 2 مرداد 1403 به اردوی زیارتی شهر مقدس قم و مشهد مقدس اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، اکثر داشجویان زیارت اولی بودند که بخشی از این دانشجویان از مراکز اقماری کوهدشت و سلسله بودند.

از برنامه‌های متنوع این اردوها می‌توان به حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری، شرکت در مسابقات فرهنگی مذهبی، پاتوق کتاب و کتاب‌خوانی، بهره‌مندی از اماکن گردشگری و تفریحی مشهد مقدس، مرثیه‌سرایی و عزاداری در سوگ سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در صحن انقلاب حرم رضوی، حضور در نمازهای جماعت حرم رضوی و نماز جمعه، پاسخ به پرسش‌ها و شبهات دانشجویی، حضور در مرقد رئیس‌جمهور شهید، خادم‌الرضا (ع)، شهید آیت‌الله رییسی و سایر برنامه‌ها اشاره کرد.

این اردوهای دانشجویی را حسن صالحی‌راد و دکتر مهدی امید، مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، مراد رحیمی، رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشگاه، محمد یگانه،رئیس اداره کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، چنگیز شاکرمی، مسئول دفتر مدیریت فرهنگی دانشگاه و جمعی از اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه، همراهی نمودند.

اردوها با بدرقه رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری و معاون فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، دکتر محمد حیاتی برگزار شدند.

۱۴۰۳/۰۵/۰۳ - ۲۰:۱۸