جمعی از دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان به سومین دوره طرح ملی ضیافت ایثار اعزام شدند

۱۴۰۳/۰۵/۰۲

جمعی از دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان با بدرقه دکتر مصطفی محمدی‌ضرون، مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان به سومین دوره طرح ملی ضیافت ایثار که مختص بصیرت‌افزایی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور است اعزام شدند.

گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این دانشجویان به سرپرستی دکتر شهربانو زارعی به دانشگاه فردوسی مشهد خواهند رفت تا در این طرح ملی شرکت نمایند.

هدف از اجرای طرح ملی ضیافت ایثار، بصیرت‌افزایی دینی، اعتقادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور است.

همچنین تقویت بسترهای شکوفایی استعدادهای دانشجویان شاهد و ایثارگر از دیگر اهداف این طرح ملی است که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

۱۴۰۳/۰۵/۰۲ - ۱۹:۰۰