بازدید معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از اردوی تیم فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۴/۲۸

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از اردوی تیم فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه لرستان واقع در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی این دانشگاه، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر مهدی شاهین، عصر روز پنج‌شنبه، 28 تیرماه سال جاری از این اردو که چند روز است برپاست بازدید و با دانشجویان و دست‌اندرکاران تیم گفت‌وگو کرد.

به گفته‌ی دکتر شاهین، این تیم قرار است برای شرکت در مسابقات فوتبال دانشجویان پسر کشور در روزهای آینده در شاهرود حضور یابد و در این مسابقات که انتخابی تیم ملی فوتبال دانشجویان پسر کشور هم محسوب می‌شود شرکت نماید.

دکتر شاهین به خبرنگار ما توضیح داد بازی‌های تدارکاتی برای تیم انجام شد و امکانات مناسب برای تمرین فراهم گردید تا ان‌شاءالله تیم فوتبال دانشجویان پسر دانشگاه لرستان بتواند در مسابقات موفق بشود.

مربی این تیم عبدالرضا سپهوند و سرپرست تیم احسان احمدی است.

رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان که زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه است دکتر محسن اقبالی است.

۱۴۰۳/۰۴/۲۸ - ۱۹:۳۱