هیئت ممیزه دانشگاه لرستان با ارتقای مرتبه 9 عضو هیئت علمی موافقت کرد

۱۴۰۳/۰۴/۲۰

هیئت ممیزه دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، با ارتقای مرتبه علمی تعداد 9 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست هیئت ممیزه دانشگاه لرستان، صبح روز چهارشنبه، 20 تیرماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، پس از بحث و تبادل نظر درباره پرونده‌های علمی اعضای هیئت علمی، براساس ساز و کار رأی‌گیری، با ارتقای مرتبه علمی تعداد 9 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان موافقت شد.

اسامی ارتقاء‌یافتگان به مرتبه استاد، براساس حروف الفبا:

1_ دکتر مجتبی حسینی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران؛ ارتقاء به استاد.

2_ دکتر محمد حکاک؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مدیریت؛ ارتقاء به استاد.

3_ دکتر سیدعلاءالدین شاهرخی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی تاریخ و باستان‌شناسی؛ ارتقاء به استاد.

4_ دکتر علی کیانی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم دامی؛ ارتقاء به استاد.

اسامی ارتقاءیافتگان به مرتبه دانشیار، براساس حروف الفبا:

1_ دکتر قاسم فرجانی‌کیش؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی پاتوبیولوژی؛ ارتقاء به دانشیار.

2_ دکتر علی فرمانی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی برق الکترونیک؛ ارتقاء به دانشیار.

3_ دکتر صفیه مرادخانی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی؛ ارتقاء به دانشیار.

4_ دکتر فرزاد مرادپوری؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی معدن؛ ارتقاء به دانشیار.

5_ دکتر رحیم میرنصوری؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم ورزشی (تربیت‌بدنی)؛ ارتقاء به دانشیار.

۱۴۰۳/۰۴/۲۰ - ۲۱:۴۹