تقدیر از کارشناس مرکز مشاوره دانشگاه لرستان به‌عنوان کارشناس برتر منطقه پنج دانشگاه‌های کشور

۱۴۰۳/۰۴/۱۸

محمدحسین حقی‌زاده، کارشناس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان در سومین دوره آموزشی سبک زندگی ایرانی _ اسلامی، در فهرست کارشناسان برتر مراکز مشاوره دانشگاه‌های کشور قرار گرفت و به عنوان کارشناس منتخب (برتر) منطقه پنج مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، لوح تقدیر اهدایی به محمدحسین حقی زاده، از سوی دکتر هاشم داداش پور، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امضاء شده است.

این لوح تقدیر به حقی‌زاده، اهداء شد.

همچنین در آیین تجلیل از کارشناسان منتخب (برتر) مراکز مشاوره مناطق 10 گانه وزارت علوم از سایر برترهای مناطق نیز تجلیل شد.

انتخاب کارشناسان برتر مراکز مشاوره دانشگاه‌های کشور، براساس ارزیابی عملکرد سال 1402 آن‌ها بوده است.

سومین دوره آموزشی سبک زندگی ایرانی _ اسلامی ویژه کارشناسان مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از چهارشنبه 13 تیرماه سال جاری به مدت سه روز در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

یکی از موضوعات محوری این دوره، تقویت راهکارها و تبادل نظر درباره ارائه راهکارهای جدید در جهت استحکام هرچه بیشتر نظام خانواده است؛ همچنین، راهکارهای ترغیب به فرزندآوری در سطح جامعه، از دیگر مباحث مهم این دوره آموزشی بود.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان دکتر فضل‌اله میردریکوند و مدیر مرکز بهداشت این دانشگاه دکتر دارابی است.

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۳/۰۴/۱۸ - ۰۹:۵۱