نشست هیئت اُمنای دانشگاه لرستان با حضور قائم‌مقام وزیر علوم برگزار شد

۱۴۰۳/۰۴/۱۸

با حضور دکتر محمد سلیمانی، قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز هیئت‌های اُمنا و هیئت‌های ممیزه این وزارتخانه، نشست هیئت اُمنای دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست که پنجمین نشست از دوره پنجم هیئت امنای دانشگاه لرستان بود در روز یکشنبه، 17 تیرماه سال جاری در سالن نشست های هیئت امنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در ابتدای نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، با ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه طی یکسال اخیر به طرح برخی مطالبات دانشگاه لرستان از هیأت امناء جهت رفع یا کاستن از مشکلات فعلی، پرداخت.

در ادامه‌ی نشست، بررسی و تصویب مصوبات توسط اعضای هیئت امنای دانشگاه به ریاست دکتر سلیمانی قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت عتف، در دستور کار قرار گرفت.

این نشست با حضور دکتر سلیمانی قائم‌مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیئتت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دكتر علي‌باقر طاهري‌نيا، رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کشور‌‌‌‌‌‌‌‌، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دبیر هیئت امنای این دانشگاه، دکتر شهاب کسَکه، معاون مرکز هیئت‌های امنای وزارت علوم، دکتر عبدالرحیم بهاروند، رئیس کمیسیون دائمی هیئت امنای دانشگاه لرستان، دکتر مهدی بیات، مشاور وزیر علوم در امور هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیدری، مدیر بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه لرستان، دکتر عبدالله یاری، دکتر فرهاد زیویار، مهندس بختیاری و مهندس مسعود قربانی (نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور)، برگزار شد.

۱۴۰۳/۰۴/۱۸ - ۰۸:۱۷