آیین بدرقه دانشجویان دختر دانشگاه لرستان به اردوی مشهد مقدس برگزار شد

۱۴۰۳/۰۴/۱۲

آیین بدرقه دانشجویان دختر شرکت کننده در اردوی زیارتی مشهد مقدس دانشگاه لرستان با حضور مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این مراسم، حسن صالحی‌راد‍، مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان به توفیق زیارت امامان معصوم (علیهم‌السلام) برای دانشجویان اشاره نمود و دکتر مهدی امید، معاون وی، به نکات ضروری و مقررات اردوهای دانشجویی اشاره کرد و خواستار رعایت شیوه‌نامه اردویی ابلاغی شد.

در این اردو تعداد ۱۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه که غالبا زیارت اولی هستند شرکت دارند و علاوه بر مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی، مراد رحیمی، رئیس اداره تشکل‌های اسلامی دانشگاه لرستان، محمد یگانه، رئیس اداره کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و تعدادی از اعضای شورای بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، دانشجویان را همراهی می‌کنند.

گفتنی است اردوی بعدی دانشجویان دانشگاه در تاریخ ۲۸ تیر تا ۲ مرداد برگزار خواهد شد.

۱۴۰۳/۰۴/۱۲ - ۲۱:۱۲