فراخوان ارسال مقاله به نشریه تخصصی جدید «مجلس و اقتصاد» وابسته به مرکز پژوهش‌های مجلس

۱۴۰۳/۰۴/۱۱

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اعلام کرد نشریه تخصصی «مجلس و اقتصاد» وابسته به این مرکز آغاز به فعالیت کرده است و از پژوهشگران و محققان دانشگاهی برای ارسال مقاله، دعوت به همکاری می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشریه تخصصی وابسته به مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، با محوریت موضوعاتی همچون سیاست‌گذاری عمومی و حکمرانی اقتصادی، توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی، آمایش سرزمین، سیاست صنعتی، اقتصاد کلان و مدل‌سازی، محیط کسب و کار، تنظیم‌گری اقتصادی، بازارهای مالی، تورم و سیاستگذاری پولی، بانکداری، بازرگانی داخلی و خارجی، اقتصاد شهری و منطقه‌ای، اقتصاد بین‌الملل و مطالعات مربوط ژئواکونومیک، اقتصاد بخش عمومی، اقتصاد امور بخشی، اقتصاد رفاه و تأمین اجتماعی و اقتصاد امور عمومی و ... فعالیت می‌کند.

اعضای هیئت علمی، پژوهشگران و محققان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور برای همکاری با این نشریه و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس اینترنتی نشریه مراجعه کنند:

۱۴۰۳/۰۴/۱۱ - ۱۰:۱۴