رئیس و معاون آموزشی دانشگاه لرستان از ساختمان مدیریت‌های امور آموزشی و دانشجویی این دانشگاه بازدید کردند

۱۴۰۳/۰۴/۱۰

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه از بخش‌های مختلف ساختمان مدیریت‌های امور آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، تعدادی از اتاق‌های این ساختمان در حوزه کاری مدیریت امور آموزشی به افتتاح رسیده است و در بازدید مذکور که روز یکشنبه، 10 تیرماه سال جاری صورت گرفت و مهندس مجید شاکرمی، مدیر امور عمرانی دانشگاه لرستان و دکتر علی زارعی، مدیر امور دانشجویی این دانشگاه نیز حضور داشتند دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان بر افتتاح کامل بخش‌های امور آموزشی و دانشجویی این ساختمان نیز تأکید کرد.

این ساختمان در ضلع جنوبی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان قرار دارد.

در این بازدید، رئیس دانشگاه لرستان با تعدادی از یاوران علمی مدیریت امور آموزشی و ارباب رجوع‌ها گفت‌وگو کرد و دستورات لازم برای تسریع در تکمیل نهایی این ساختمان را صادر نمود.

همچنین تعدادی از یاوران علمی (کارکنان) مدیریت‌های آموزشی و دانشجویی دانشگاه لرستان، پیشنهادات و دیدگاه‌های خود را با رئیس این دانشگاه در میان گذاشتند.

۱۴۰۳/۰۴/۱۰ - ۱۴:۰۳