چه تعداد دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند؟

۱۴۰۳/۰۴/۰۹

دکتر جعفر رازقی، مدیرکل امور دانشجویان بین‌الملل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: «در حال حاضر تعداد ۹۴۰۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان به نقل از سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، رازقی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان توضیح داد: «محدودیت پذیرش دانشگاه‌ها متفاوت است؛ جذب دانشجویان خارجی از چند بعد اهمیت دارد که جنبه اقتصادی و ارزآوری برای کشور یکی از نکات مهم محسوب می‌شود‌».

وی تصریح کرد: «جذب دانشجویان خارجی گسترش ارتباطات فرهنگی و علمی را برای کشور در پی خواهد داشت؛ دانشجویان خارجی بعد از تحصیل سعی می‌کنند تا ارتباطشان را با کشور مقصد حفظ کنند. دانشجویان بین‌المللی برای صنعت گردشگری کشور مهم خواهند بود».

۱۴۰۳/۰۴/۰۹ - ۱۴:۰۴