مراسم اربعین شهدای خدمت در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۴/۰۶

مراسم اربعین شهدای خدمت در مسجد حضرت فاطمه‌زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این مراسم، ظهر روز چهارشنبه، 6 تیرماه سال جاری با حضور رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری)، معاونان دانشگاه، اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این مراسم، ابتدا حاج حسن مرادی، یاور علمی دانشگاه لرستان و قاری قرآن کریم، به قرائت آیاتی از کتاب وحی پرداخت.

سپس، حاج احمد کرم‌الهی، یاور علمی دانشگاه لرستان و مداح اهل بیت علیهم‌السلام با مداحی، یاد و خاطره رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت را گرامی داشت و حاضران به سوگواری پرداختند.

شرکت در انتخابات تداوم راه شهداست

در این مراسم، حجت الاسلام و المسلمین عبدالله فاضلی، معاون نهاد رهبری دانشگاه لرستان در سخنانی گفت: «شرکت در انتخابات تداوم راه شهیدان است و بایستی با شرکت در انتخابات، اقتدار الهی، مردمی نظام جمهوری اسلامی را تقویت نمود».

فاضلی توضیح داد: «راه شهید آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، راه پیروی از ولایت و خدمت شبانه‌روزی به مردم است».

وی تصریح کرد: «شهید آیت الله رئیسی شبانه روزی در حال تلاش و کوشش برای خدمت به مردم بود».

معاون نهاد رهبری دانشگاه لرستان اظهار داشت: «در مناظره‌های انتخابات قبلی ریاست جمهوری دیدیم که شهید رئیسی چقدر به اخلاق پایبند بود و این برای همه ما درس است».

۱۴۰۳/۰۴/۰۶ - ۱۳:۱۰