تشریح نحوه رأی در انتخابات شورای صنفی اساتید دانشگاه لرستان/ تمدید مهلت رأی‌گیری تا ساعت 18 روز سه‌شنبه 5 تیر

۱۴۰۳/۰۴/۰۵

نحوه رأی‌دادن برای انتخابات شورای صنفی اساتید دانشگاه لرستان در سامانه معاونت فرهنگی دانشگاه لرستان که تا ساعت ۱۸ روز سه‌شنبه، 5 تیر 1403 تمدید شده است، تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، مراحل رأی دادن در انتخابات شورای صنفی اساتید دانشگاه لرستان که به صورت الکترونیکی است براساس اعلام معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه، به شرح ذیل است:

۱_ ورود به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از طریق لینک زیر:

۲_ در قسمت بالای صفحه سمت چپ، ورود به سامانه را کلیک کنید.

نام کاربری: حرف لاتین T به همراه کد ملی است، به‌صورت لاتین؛ مثلا (T4549898454)

رمز عبور: فقط کد ملی می باشد بصورت لاتین مثلا (4549898454)

۳_ پس از ورود به پنل کاربری از منوی سمت راست لیست انتخابات را کلیک کرده و در پنجره باز شده انتخابات شورای صنفی را کلیک کنید؛ سپس در پایین پنجره بازشده گزینه رأی‌دهی را کلیک نمایید.

۴_ در کادر باز شده جدید می‌بایست شماره همراه خود را به‌صورت لاتین وارد کرده و گزینه ارسال کد را بزنید و کد دریافت شده را وارد نمایید. (شماره همراه استاد باید با شماره همراه ثبت شده در کارگزینی مطابقت داشته باشد)

۵_ از میان نامزدها ۷ نفر را انتخاب نمایید و گزینه تایید نهایی در پایین صفحه را بزنید تا رأی‌دهی شما ثبت شود.

۱۴۰۳/۰۴/۰۵ - ۱۴:۰۳