رئیس ستاد انتخابات دانشگاهیان استان لرستان: انتخابات جلوه‌ای از قدرت نرم جمهوری اسلامی در برابر دشمنان است

۱۴۰۳/۰۴/۰۵

رئیس ستاد انتخابات دانشگاهیان استان لرستان در گفت‌وگو با رادیو لرستان گفت: «انتخابات جلوه‌ای از قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری در این گفت‌وگو که روز چهارشنبه، 6 تیرماه همزمان با عید سعید غدیرخم برگزار شد تشریح کرد: «مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب اصلح براساس معیارها و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، از متغیرهای مهم قدرت نرم جمهوری اسلامی است».

وی از مردم استان لرستان به‌ویژه دانشگاهیان این استان دعوت کرد در انتخابات مشارکت حداکثری داشته باشند.

رئیس دانشگاه لرستان در بخش دیگری از سخنانش توضیح داد: «عید غدیر خم، روز پیروزی نهایی اسلام بر کفر است».

دکتر علی نظری تصریح کرد: «در عید غدیر خم دین تکمیل شد و حجت بر همگان به اتمام رسید».

دکتر نظری اظهار داشت: «مشارکت مردم در جشن‌های عید غدیر خم جلوه‌ای از رفتارهای سبک زندگی اسلامی و جلوه‌ای از بروز و ظهور رفتارهای اسلامی است؛ مشارکت در اینگونه جشن‌ها باعث تقویت انسجام و وحدت اجتماعی و ملی می‌شود».

رئیس دانشگاه لرستان در این گفت‌وگوی رادیویی، با استناد به رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری، خواستار گسترش تعالیم و آموزه‌های نهج‌البلاغه در همه اقشار جامعه شد.

وی تصریح کرد: «راه رسیدن به سعادت و رستگاری فردی و اجتماعی، پیروی کامل از تعالیم قرآن کریم، نهج‌البلاغه شریف و اهل بیت علیهم‌السلام است».

۱۴۰۳/۰۴/۰۵ - ۲۲:۴۳