آیین گرامیداشت شهادت چهلمین روز شهادت رئیس‌جمهور و شهدای خدمت در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۴/۰۵

روز چهارشنبه، 6 تیرماه سال جاری، آیین گرامیداشت چهلمین روز شهادت خادم‌الرضا (ع)، رئیس‌جمهور، آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت از ساعت 11 تا 12 صبح در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر عابدین درویشی‌پور، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان و مداحی حاج احمد کرم‌الهی برگزار می‌شود.

قاری قرآن در این آیین، حاج حسن مرادی است.

این آیین با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان، نهاد رهبری دانشگاه لرستان و تیم مدیریتی این دانشگاه برگزار می‌شود.

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این آیین شرکت نمایند.

در تاریخ 30 اردیبهشت‌ماه سال جاری، رئیس‌جمهور و همراهان وی از جمله وزیر امور خارجه (دکتر امیرعبداللهیان)، استاندار آذربایجان شرقی، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، خدمه پروازی و فرمانده یگان حفاظت رئیس‌جمهور حین خدمت به مردم, به علت سانحه سقوط بالگرد، به مقام رفیع شهادت نائل شدند.

۱۴۰۳/۰۴/۰۵ - ۲۲:۱۷