دو ایستگاه کباب‌پز دانشجویی با نمای آجری در مجتمع خوابگاهی سایت مرکزی دانشگاه لرستان راه‌اندازی شد

۱۴۰۳/۰۴/۰۴

در آستانه فرارسیدن عید غدیر خم و در راستای افزایش رفاه دانشجویی، با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی این دانشگاه دو ایستگاه کبا‌ب‌پز با نمای آجری در مجتمع خوابگاهی سایت مرکزی دانشگاه لرستان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این دو فقره توسط معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری مدیریت امور عمرانی این دانشگاه، ظهر روز دوشنبه، 4 تیرماه سال جاری افتتاح شد.

این اقدام در راستای تقویت و ترویج غذاهای محلی و سنتی ایرانی است.

همچنین این فعالیت در مسیر افزایش رفاه دانشجویی صورت گرفته است.

در آغاز به کار این ایستگاه‌های ثابت با نماهای آجری، دکتر علی زارعی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه لرستان، مهندس مجید شاکرمی، مدیر امور عمرانی این دانشگاه، علی بیرانوند، کارپرداز دانشگاه لرستان و جمعی از یاوران علمی و دانشجویان این دانشگاه حضور داشتند.

به مناسبت عید غدیر خم به دستور معاون دانشجویی دانشگاه لرستان (دکتر شاهین)، غذای رایگان تهیه شده در این کباب‌پزها در بین جمعی از دانشجویان توزیع شد.

۱۴۰۳/۰۴/۰۴ - ۱۷:۲۴