جمعی از دانشجویان بین‌الملل دانشگاه لرستان با رئیس این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند

۱۴۰۳/۰۴/۰۲

جمعی از دانشجویان بین‌الملل (اتباع غیرایرانی) دانشگاه لرستان با دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این دیدار که روز شنبه، دوم تیرماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد دانشجویان بین الملل دانشگاه لرستان، برخی مهم‌ترین مشکلات و مطالبات صنفی و آموزشی خود را با رئیس دانشگاه لرستان در میان گذاشتند.

دکتر علی نظری، در این دیدار، توضیح داد در حال حاضر دانشگاه لرستان دارای 600 دانشجوی بین الملل است که خود، یک ظرفیت محسوب می شود.

وی بیان کرد از برگزاری اینگونه جلسات و شنیدن نقطه نظرات دانشجویان بین الملل دانشگاه لرستان استقبال می کند.

رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد دانشگاه لرستان تلاش کرده است زیرساخت‌های مربوط به جذب دانشجویان بین‌الملل را تقویت کند.

وی اظهار داشت دانشگاه لرستان توانسته است تفاهم‌نامه‌های همکاری با دانشگاه‌های سایر کشورها به‌ویژه کشورهای اسلامی منعقد کند.

رئیس دانشگاه لرستان در این نشست، دستورات لازم برای رفع برخی مشکلات آموزشی و صنفی دانشجویان بین‌الملل این دانشگاه را صادر کرد.

چکیده خبر به زبان‌های انگلیسی و عربی برای دانشجویان بین‌الملل:

A group of international students (non-Iranian citizens) of Lorestan University met and talked with Dr. Ali Nazari, the president of this university. According to Lorestan University public relations report, in this meeting which was held on Saturday, July 2 this year in the meeting hall of Lorestan University's president's area, the international students of Lorestan University shared some of their most important professional and educational problems and demands with the president of Lorestan University.

In this meeting, Dr. Ali Nazari explained that Lorestan University currently has 600 international students, which is considered a capacity. He said that he welcomes holding such meetings and hearing the opinions of international students of Lorestan University. The president of Lorestan University explained that Lorestan University has tried to strengthen the infrastructure related to attracting international students.

التقت مجموعة من الطلاب الدوليين (المواطنين غير الإيرانيين) من جامعة لورستان وتحدثوا مع رئيس هذه الجامعة الدكتور علي نظري. وفقًا لتقرير العلاقات العامة لجامعة لورستان، في هذا الاجتماع الذي عقد يوم السبت 2 يوليو من هذا العام في قاعة الاجتماعات بمنطقة رئيس جامعة لورستان، شارك الطلاب الدوليون في جامعة لورستان بعضًا من أهم مشاكلهم ومطالبهم المهنية والتعليمية مع رئيس جامعة لورستان.

وفي هذا اللقاء أوضح الدكتور علي نظري أن جامعة لورستان تضم حالياً 600 طالب دولي، وهو ما يعتبر طاقة استيعابية. وقال إنه يرحب بعقد مثل هذه اللقاءات والاستماع إلى آراء الطلاب الدوليين بجامعة لورستان. وأوضح رئيس جامعة لورستان أن جامعة لورستان حاولت تعزيز البنية التحتية المتعلقة بجذب الطلاب الدوليين.

۱۴۰۳/۰۴/۰۲ - ۱۱:۱۷