آیین بزرگداشت روز ملی بسیج اساتید با حضور معاون استاندار لرستان و نماینده ولی فقیه در سپاه استان در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۳/۳۰

با حضور دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین علی درویشی، نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، رؤسای دانشگاه‌های استان لرستان و اساتید بسیجی این استان، همزمان با سراسر کشور، به مناسبت بزرگداشت سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید، اجتماع استادان بسیجی استان لرستان به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این آیین که صبح چهارشنبه، 30 خردادماه سال جاری در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد و به صورت ارتباط مستقیم آنلاین با سایر استان‌ها بود از کانون های برگزیده بسیج اساتید دانشگاه های استان لرستان از جمله کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان به مدیریت دکتر شهرام رهنما، تجلیل شد.

در این آیین که در سراسر کشور برگزار شد اجتماع 31 هزار نفری اساتید بسیجی کشور شکل گرفت و بیانیه بسیج اساتید نیز قرائت شد.

برخی فرماندهان سپاه استان از جمله سرهنگ پاسدار فریبرز حاتمی، مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار استان لرستان نیز در این آیین حضور داشتند.

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر غلامحسین حسینی است. معاون این سازمان سرهنگ ویسکری است که در سخنرانی اش، گزارشی از فعالیت‌های سازمان بسیج اساتید استان لرستان ارائه کرد.

در این آیین، معاون سیاسی استاندار لرستان، رئیس دانشگاه لرستان، نماینده ولی فقیه در سپاه لرستان و برخی رؤسای دانشگاه های استان و دکتر علی فتح‌الهی (به عنوان پیشکسوت اساتید بسیجی) سخنرانی کردند.

۱۴۰۳/۰۳/۳۰ - ۱۱:۵۹