نخستین نشست ستاد انتخابات دانشگاهیان لرستان با حضور قائممقام معاون فرهنگی وزیر علوم و دبیر ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور برگزار شد
نخستین نشست مجازی ستاد انتخابات دانشگاهیان استان لرستان با حضور دکتر رشید جعفرپور، قائممقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم و دبیر ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور با هدف تبادل نظر درباره تقویت راهکارهای مشارکت حداکثری در انتخابات ریاستجمهوری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست مجازی، شامگاه یکشنبه، 27 خردادماه سال جاری و در شب عید سعید قربان برگزار شد.
رئیس ستاد انتخابات دانشگاهیان استان لرستان، دکتر علی نظری است.
حماسه انتخابات تکمیلکنندهی حماسه بدرقه میلیونی شهدای خدمت است
در این نشست، دکتر جعفرپور، دبیر ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور در سخنانش، مهمترین ویژگیهای مدیریتی و کاری رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی را تبیین کرد: مردمداری، حرکت مستمر جهادی، ارتقای تراز خدمت به مردم، گسترش ارتباطات چهره به چهره مسئولان با مردم، احیای بسیاری از ظرفیتهای غیرفعال کشور، سیاست خارجی پویا و تعامل سازنده با کشورهای منطقه و تحرک در دیپلماسی منطقهای و ... که چنین تحولاتی باعث افزایش و ارتقای عمق راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان شد و از سوی دیگر، رضایت مردم را افزایش داد.
وی در گفتههایش عملیات وعده صادق را یک عملیات بینظیر در 70 سال گذشته توصیف کرد که اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در برابر رژیم غاصب صهیونیستی در سطح جهانی به نمایش گذاشته شد.
قائممقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر این نکته تصریح کرد که باید تلاش کنیم در تداوم حماسه تشییع میلیونی پیکر پاک شهدای خدمت، حماسه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاستجمهوری محقق شود و حماسه انتخابات تکمیلکنندهی حماسه بدرقه میلیونی شهدای خدمت باشد.
دبیر ستاد انتخابات دانشگاهیان کشور این موضوع را تشریح کرد که دانشگاهیان در کشور دارای مرجعیت فکری برای مردم هستند و نقش آنها در ترغیب عامهی مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات، بسیار مهم است.
وی به سخنان و رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری استناد کرد که براساس آن، دو اصل، اهمیت دارد: الف ـ مشارکت حداکثری در انتخابات. ب ـ انتخاب فردی که بیشترین تناسب را با معیارهای و ملاکهای انقلاب اسلامی ایران داشته باشد.
دکتر جعفرپور با استناد به تحلیل آماری توضیح داد در کشور، مجموع جمعیت دانشجویان، اساتید و یاوران علمی، چهار میلیون نفر است که اگر اعضای خانوادههای ایشان را هم محسوب کنیم در مجموع بین 10 تا 12 میلیون نفر، به صورت مستقیم و غیرمستقیم مخاطب نظام آموزش عالی کشور هستند و اینجاست که نقش دانشگاهیان در ترغیب بخشهای مختلف جامعه به مشارکت حداکثری در انتخابات، اهمیت دارد.
ضرورت تهیه برنامههای متنوع برای مشارکت حداکثری در انتخابات
دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس ستاد انتخابات دانشگاهیان استان لرستان در این نشست مجازی، در سخنانی، از رؤسا و مدیران دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان که در نشست حضور داشتند خواست برنامههای متنوعی برای ترغیب هرچه بیشتر دانشگاهیان و مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات ریاستجمهوری، تهیه و اجرا کنند.
وی خواهان تقویت پیوستهای رسانهای در دانشگاههای استان لرستان برای انعکاس این برنامهها به جامعه شد که بخشی از این پیوست رسانهای، نقش مهم صدا و سیمای استان لرستان است.
دکتر نظری تصریح کرد از ظرفیت نشستها و همایشهایی که در روزهای آتی در سطح دانشگاههای استان برگزار میّشود بایستی برای ترویج هرچه بیشتر شعار مشارکت حداکثری در انتخابات بهره جست.
وی خواستار شد، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، تریبونهای آزاد دانشجویی را در سطح دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان، اجرا کنند و این تریبونهای آزاد دانشجویی در سطح جامعه هم انعکاس رسانهای داشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات دانشگاهیان استان لرستان تأکید کرد با محوریت بسیج دانشجویی استان، برنامهریزی شود در صورت موافقت ستادهای کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری، مناظرههای انتخاباتی در سطح دانشگاههای استان برگزار شود تا هرچه بیشتر، دانشجویان ترغیب شوند در انتخابات، مشارکت حداکثری داشته باشند و از سوی دیگر در مناظرهها، دانشجویان، هرچه بهتر با برنامههای مختلف کاندیداهای انتخابات ریاستجمهوری، آشنا شوند.
برگزاری کرسیهای آزاداندیشی با موضوع انتخابات هم از دیگر مباحث این نشست بود.
در این نشست مجازی، رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان و مسئولان بسیج دانشجویی استان و بسیج اساتید استان نیز دیدگاهها و نقطهنظرات خویش را در راستای تقویت راهکارهای افزایش نقش دانشگاهیان در ترغیب جامعه به مشارکت حداکثری در انتخابات، بیان کردند.