صعود گروه کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان به قله ولاش

۱۴۰۳/۰۳/۲۶

گروه کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان به سرپرستی پرویز طرهانی، به قله ولاش با ارتفاع 3625 متر واقع در کوهستان گرین استان لرستان، صعود کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این صعود در قالب یک برنامه دو روزه و از مسیر شهرستان سلسله، روستای پرسک، گردنه اسپیج، با حضور اعضای تیم شامل: پرویز طرهانی (سرپرست گروه)، شهرام والیزاده، امیر پارسا، مرتضی قربانی، یعقوب رضایی و عزت ولی‌نژاد انجام شد.

تیم موفق شد در تاریخ 25 خردادماه سال جاری به قله ولاش برسد.

قله وِلاش با ارتفاع 3625 متر از سطح دریا یکی از قله‌های مرتفع در شمال شرقی استان لرستان است.

این قله بخشی از رشته کوهستان گرین است. رشته کوه گرین بخشی از سلسله جبال مرتفع زاگرس را در محدوده استان‌های لرستان، همدان تشکیل می‌دهد.

کوهستان گرین از غرب به شهرستان دلفان (لرستان)، از شمال به شهرستان نهاوند (همدان)، از شرق به شهرستان بروجرد (لرستان) و از جنوب به شهرستان سلسله (لرستان) محدود می‌شود.

گروه کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۳/۰۳/۲۶ - ۰۵:۴۴