دانشجوی دانشگاه لرستان رتبه اول حفظ 10 جزء را در جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور کسب کرد

۱۴۰۳/۰۳/۲۴

علیرضا محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه لرستان، رتبه اول رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم را در سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، «علیرضا محمدی» از حدود 500 دانشجوی شرکت‌کننده از سراسر کشور در جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، توانست این مقام را به‌دست بیاورد.

لوح تقدیر علیرضا محمدی به امضای دکتر عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزات علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر حامد قادرزاده، رئیس دانشگاه کردستان و رئیس این جشنواره، رسیده است.

سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور در روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد.

این جشنواره در 9 بخش و 41 رشته برگزار شد که علیرضا محمدی از دانشگاه لرستان در بخش آوایی، رشته حفظ 10 جزء قرآن کریم، به مقام نخست دست یافت.

فعالیت‌های این جشنواره در دانشگاه لرستان زیرنظر اداره خانه‌های فرهنگ و فعالیت‌های قرآنی وابسته به مدیریت برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، انجام شده است.

۱۴۰۳/۰۳/۲۴ - ۰۹:۱۵