نشست شورای دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۳/۰۳/۲۲

نشست شورای دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه‌شنبه، 22 خردادماه سال جاری در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، معاونان دانشگاه و رؤسای دانشکده‌ها، موضوعات و مشکلات مرتبط با حوزه کاری خویش را مطرح نمودند.

دکتر علی نظری، در این نشست بر تقویت شاخص‌های نظم و انضباط در هر دانشکده با همکاری مدیریت امور اداری تأکید کرد.

رئیس دانشگاه لرستان از رؤسای دانشکده‌ها خواست برنامه مدون مدت‌دار برای ارتقای شاخص‌های بهره‌وری در اختیار داشته باشند یا برنامه های موجود را با همکاری معاونت پشتیبانی و مدیریت بودجه و تحول اداری، ارتقاء بدهند.

وی تصریح کرد در راستای ارتقای بهره‌وری، نیاز است برخی فرمول‌های کاری تغییر کند.

رئیس دانشگاه لرستان از رؤسای دانشکده‌ها و مدیران مراکز اقماری دانشگاه خواست همواره گزارش‌های کاری خویش را براساس تحلیل‌های دقیق از وضع موجود و توجه به رویکرد آسیب‌شناسی موضوعات، تهیه و ارائه کنند.

۱۴۰۳/۰۳/۲۲ - ۱۱:۴۸