مسئول نهاد رهبری دانشگاه لرستان: طرح ضیافت اندیشه در راستای پیوند علم با معنویت دینی است

۱۴۰۳/۰۳/۲۲

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، در آیین افتتاح بیستمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه لرستان گفت: «حاکمیت جمهوری اسلامی، حاکمیت دینی مدافع حق است و طرح ضیافت اندیشه در راستای پیوند بین علم، اخلاق، معنویت و معرفت دینی است»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی در این آیین که روز سه‌شنبه، 22 خردادماه سال جاری در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «ضیافت اندیشه اساتید تلاش برای پیوند بین علم و اخلاق و معرفت دینی و ارتقای معرفت دینی است».

دکتر مؤیدی اظهار داشت: «ترویج معنویت و اخلاق در جامعه از آموزه‌های مهم دین اسلام است و طرح ضیافت اندیشه در این راستاست».

وی بیان کرد: «ترویج معنویت و اخلاق‌گرایی در سطح دانشگاه‌ها از جمله اهداف مهم طرح ضیافت اندیشه اساتید است».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان افزود: «نقش استاد یک نقش بسیار مهم در نظام تعلیم و تربیت اسلامی است؛ به همین علت دوره ضیافت اندیشه گامی است برای نهادینه شدن مفهوم استاد تراز انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه‌ها».

وی ادامه داد: «استقبال اساتید دانشگاه لرستان از طرح ضیافت اندیشه خوب بوده است و کارگاه‌ها هم با رویکردهای گفت‌وگومحور برگزار می‌شوند».

گفتنی است بیستمین طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه لرستان با استقبال اساتید این دانشگاه آغاز شد.

این طرح کارگاه‌های متنوعی دارد.

طرح را دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه لرستان برگزار می‌کند.

مدیر دفتر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه لرستان، دکتر مجتبی گراوند است.

برای مشاهده همه عکس‌های آیین افتتاح بیستمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه لرستان بر روی آدرس زیر کلیک کنید:

۱۴۰۳/۰۳/۲۲ - ۱۲:۵۸