استاندار لرستان از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد

۱۴۰۳/۰۳/۲۰

استاندار لرستان (دکتر ابوطالب شفقت) از بخش‌های مختلف آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، استاندار لرستان، بعدازظهر روز یکشنبه، 20 خردادماه سال جاری از بخش‌های مختلف آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

در این بازدید، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، معاونان دانشگاه و دکتر علی فرمانی، رئیس آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه حضور داشتند.

دکتر فرمانی، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان درباره عملکرد تجهیزات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان توضیحات لازم را خطاب به استاندار بیان کرد.

همچنین رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان در گفته‌هایش، برخی مهم‌ترین خدمات و قراردادهای برون‌دانشگاهی آزمایشگاه مرکزی را تشریح کرد.

استاندار لرستان در این بازدید، با کارشناسان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان درباره کارکرد تجهیزات گفت‌وگو کرد.

در بخشی از این بازدید، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر نظری) و رئیس آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه (دکتر فرمانی) مهم‌ترین برنامه‌های چشم‌انداز کاری آزمایشگاه مرکزی را توضیح دادند.

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۳/۰۳/۲۰ - ۲۰:۴۵