دکترای مدیریت آموزشی به رشته‌های دانشگاه لرستان افزوده شد

۱۴۰۳/۰۳/۱۸

دفتر شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موافقت کرد دکترای مدیریت آموزشی به رشته‌های دانشگاه لرستان، افزوده شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس این مجوز، دانشگاه لرستان می‌تواند از مهرماه سال جاری دانشجوی مقطع دکترای مدیریت آموزشی، پذیرش کند.

دانشگاه لرستان در حال حاضر دارای 50 گروه آموزشی است.

این دانشگاه 400 عضو هیئت علمی و حدود 9 هزار دانشجو دارد.

در حال حاضر تعداد 600 دانشجوی اتباع (غیرایرانی) نیز در دانشگاه لرستان مشغول تحصیل هستند.

چکیده خبر به زبان‌های انگلیسی و عربی برای دانشجویان بین‌الملل:

The Office of the Higher Education Expansion Council of the Ministry of Science, Research and Technology agreed to add a doctorate in educational management to the fields of Lorestan University.

According to Lorestan University's public relations report, based on this permission, Lorestan University can accept doctoral students in educational management from October of this year. Lorestan University currently has 50 educational groups. This university has 400 faculty members and about 9 thousand students.

وافق مكتب مجلس توسيع التعليم العالي التابع لوزارة العلوم والبحث والتكنولوجيا على إضافة درجة الدكتوراه في الإدارة التعليمية إلى مجالات جامعة لورستان.

وفقًا لتقرير العلاقات العامة لجامعة لوريستان، وبناءً على هذا الإذن، يمكن لجامعة لوريستان قبول طلاب الدكتوراه في الإدارة التعليمية اعتبارًا من أكتوبر من هذا العام.

تضم جامعة لوريستان حاليًا 50 مجموعة تعليمية. تضم هذه الجامعة 400 عضو هيئة تدريس وحوالي 9 آلاف طالب.

۱۴۰۳/۰۳/۱۸ - ۱۱:۲۲