اخذ مجوز پذیرش دانشجو در دو رشته اکتشاف مواد معدنی و زیست‌شناسی جانوری در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۳/۱۲

با موافقت وزارت علوم، تعداد دو رشته به رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان در مقطع کارشناسی ارشد افزوده و مجوز پذیرش دانشجو در این دو رشته، اخذ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دفتر شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی معدن، گرایش اکتشاف مواد معدنی و کارشناسی ارشد زیست‌شناسی جانوری در دانشگاه لرستان، موافقت کرد.

براساس این مجوز، دانشگاه لرستان از مهرماه سال جاری، در این رشته‌ها، دانشجو می‌پذیرد و این دو رشته به رشته‌های فعلی دانشگاه لرستان، افزوده شدند.

دانشگاه لرستان در حال حاضر، تعداد 50 گروه آموزشی و 188 کد رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارد.

این دانشگاه حدود 9 هزار دانشجو و 400 عضو هیئت علمی دارد.

چند روز پیش نیز اعلام شد دانشگاه لرستان از مهرماه سال جاری، در در دو رشته جدید کارشناسی ارشد ژنتیک و کارشناسی ارشد مهندسی عمران، گرایش ژئوتکنیک، دانشجو می‌پذیرد.

متن خبر به زبان‌های انگلیسی و عربی برای دانشجویان بین‌الملل:‌

With the approval of the Ministry of Science, the number of two fields was added to the study fields of Lorestan University at the master's level and permission was obtained to accept students in these two fields.

According to the public relations report of Lorestan University, the office of the Higher Education Development Council of the Ministry of Science, Research and Technology agreed to accept students in the master's degree in mining engineering, mineral exploration and master's degree in animal biology in Lorestan University. Based on this permission, Lorestan University will accept students in these fields from October of this year, and these two fields were added to the current fields of Lorestan University.

بموافقة وزارة العلوم تم إضافة عدد مجالين إلى مجالات الدراسة في جامعة لورستان في مرحلة الماجستير وتم الحصول على الإذن بقبول الطلاب في هذين المجالين.

بحسب تقرير العلاقات العامة لجامعة لورستان، وافق مكتب مجلس تطوير التعليم العالي التابع لوزارة العلوم والبحث والتكنولوجيا على قبول طلاب درجة الماجستير في هندسة التعدين والتنقيب عن المعادن و درجة الماجستير في علم الأحياء الحيواني في جامعة لورستان.

وبناءً على هذا الإذن، ستقبل جامعة لورستان الطلاب في هذه المجالات اعتبارًا من أكتوبر من هذا العام، وتم إضافة هذين الحقلين إلى المجالات الحالية لجامعة لورستان.

۱۴۰۳/۰۳/۱۲ - ۰۵:۴۴