فصل برداشت محصولات کشاورزی دانشگاه لرستان در راستای تولید، درآمدزایی و امنیت غذایی

۱۴۰۳/۰۳/۱۲

این روزها شاهد برداشت محصول جو با مشارکت بخش خصوصی و نظارت شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان در برخی اراضی این دانشگاه هستیم که به تولید و اشتغال اختصاص یافته‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در بخشی از سایت مرکزی دانشگاه لرستان شاهد تولید محصولات کشاورزی از جمله جو هستیم که در راستای مدیریت سبز، تولید و اشتغال و درآمدزایی اختصاصی برای دانشگاه است.

در همین راستا، دکتر مهدی سلیمانی مطلق، دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان، شنبه، 12 خردادماه سال جاری از فعالیت برداشت محصول جو در برخی زمین‌های زراعی سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

در راستای افزایش بهره‌وری و تقویت درآمدزایی اختصاصی دانشگاه لرستان این اقدامات صورت گرفته است.

همچنین در بخشی از اراضی نیز باغات درختان مثمر ایجاد شده است؛ درختانی که متناسب با شرایط کم‌آبی باشند و شاخص‌های مدیریت سبز نیز رعایت شود.

کاشت و برداشت محصولات کشاورزی در راستای تقویت امنیت غذایی کشور است.

۱۴۰۳/۰۳/۱۲ - ۱۱:۳۶