کارگاه مهارت‌افزایی زوج‌های دانشجویی لرستان برگزار شد

۱۴۰۳/۰۳/۱۰

کارگاه مهارت‌افزایی زوج‌های دانشجویی استان لرستان به میزبانی دانشگاه فرهنگیان لرستان (پردیس علامه‌ طباطبایی خرم‌آباد) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه، روز چهارشنبه، 9 خردادماه سال جاری، با تدریس حجت‌الاسلام و المسلمین محمدتقی شفیعی و حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قلندری برگزار شد.

در این کارگاه، موضوعات مرتبط با تقویت مهارت‌های موفقیت در زندگی زناشویی متناسب با سبک زندگی ایرانی، اسلامی، بیان شد.

همچنین از روج‌های دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان با اهدای هدایای معنوی و مذهبی همچون کتاب‌های دینی، تجلیل شد. سفر زیارتی به مشهد مقدس مهمترین هدیه دفتراستانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان لرستان به زوج های دانشجویی است.

هر دانشگاه نیز هدیه خاص خود را به زوج ها داد.

اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان و اداره کل آموزش و پرورش لرستان هم در این برنامه مشارکت و همیاری داشتند.

ترویج فرزند آوری از اهداف این برنامه بود.

کارگاه با همکاری دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان به‌ویژه دفتر نهاد رهبری دانشگاه لرستان و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری لرستان برگزار شد.

در این کارگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و رؤسا و مدیران دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان حضور داشتند.

ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ازدواج و تقویت نهاد خانواده از جمله اهداف برگزاری این‌گونه کارگاه‌ها است.

۱۴۰۳/۰۳/۱۰ - ۰۷:۵۱