معارفه اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان/ نخستین نشست با معاون دانشجویی و انتخاب دبیر

۱۴۰۳/۰۳/۰۹

نخستین نشست اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان و آخرین نشست اعضای پیشین این شورا با معاون و مدیر دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست روز چهارشنبه، 9 خردادماه سال جاری در اتاق دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان به صورت رسمی، معارفه شدند و از اعضای پیشین این شورا، قدردانی شد.

همچنین با نظارت دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و دکتر علی زارعی، مدیر امور دانشجویی این دانشگاه، براساس رأی گیری، اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، رضا صادقی، دانشجوی مقطع کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه لرستان را به عنوان دبیر جدید این شورا، انتخاب کردند.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از شاهوردی، دبیر پیشین این شورا، به خاطر زحمات و اقدامات انجام شده، قدردانی کرد.

دکتر شاهین توضیح داد انتخابات اخیر در موعد مقرر برگزار شد و انتخاب اعضای جدید را به این اعضاء شادباش گفت.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان توضیح داد شورای صنفی دانشجویان، برآیند انتخاب دانشجویان است و یک ابزار مهم برای پیگیری مطالبات صنفی دانشجویان محسوب می‌شود.

دکتر مهدی شاهین از اعضای جدید خواست همچون روش مدیریتی شهیدان خدمت و سید شهیدان خدمت، آیت الله رئیسی، در طول مسیر خدمت به دانشجویان، هماره تمرکز خویش را به کمک کردن به تیم مدیریتی دانشگاه لرستان برای رفع مشکلات صنفی دانشجویان بگذارند و از هرگونه حاشیه، پرهیز کنند.

وی در سخنانش توضیح داد آنچه از شهیدان خدمت آموختیم این است که با حداکثر توان و انرژی به جامعه خدمت باید کرد.

در این نشست، اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، برخی دیدگاه های خود را با معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و مدیر امور دانشجویی این دانشگاه در میان گذاشتند.

اعضای پیشین این شورا نیز نقطه نظرات و برخی تجربیات کاری خویش را در اختیار اعضای جدید، قرار دادند و برای اعضای جدید، آرزوی توفیق در خدمت کردند.

گفتنی است اسامی اعضای جدید شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان که به مدت یک سال در این منصب قرار دارند به این شرح است:

امیرمحمد ماسوری (دانشجوی کارشناسی ارشد اکولوژی گیاهان زراعی)، رضا هادی نسب (دانشجوی کارشناسی فیزیک)، فرید ستاری (دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی)، رضا صادقی (دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی)، علی مداحی (دانشجوی دکترای عمومی دامپزشکی)، نازنین توحیدی الوار (دانشجوی کارشناسی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی)، مانا میرویسی (دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی).

۱۴۰۳/۰۳/۰۹ - ۱۰:۳۱