برگزاری کارگاه آموزشی «انسجام در شعر» به میزبانی بنیاد ایران‌شناسی شعبه لرستان با همکاری مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان

۱۴۰۳/۰۳/۰۸

کارگاه آموزشی «انسجام در شعر» به همت کارگروه ادبیات و فرهنگ بومی، گروه شعر معاصر بنیاد ایران‌شناسی شعبه لرستان با همکاری مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری خرم‌آباد، معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان، انجمن خرم‌آباد رویش دوباره (خِرَد)، به مدرسی نگار بیرانوند از شعرای لرستانی، با حضور شعرا، دوست‌داران شعر و ادبیات در تالار گردهمایی شهرداری مرکزی خرم‌آباد(خیابان ۱۷شهریور خرم‌آباد) برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی نگار بیرانوند شاعر لرستانی با تأکید بر ضرورت‌های سرایش شعر ، مباحثی در خصوص انسجام در شعر، ویژگی های یک ساختار خوب، انسجام و وحدت موضوع درکلام، محتوای شاعرانه و اهمیت کلام در شعر را ارائه کرد.

مدیر مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، دکتر علی نوری است.

۱۴۰۳/۰۳/۰۸ - ۰۸:۵۰