معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از سرپرستان سراهای دانشجویی تجلیل کرد

۱۴۰۳/۰۳/۰۷

تعدادی از سرپرستان سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان (خوابگاه‌ها) به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، به نمایندگی از سرپرستان و نیروهای خدماتی خوابگاه‌های این دانشگاه توسط دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این برنامه روز دوشنبه، 7 خرداد در اتاق معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد و دکتر شاهین در سخنانی درباره اهمیت سرپرستان خوابگاه‌های دانشجویی به عنوان نیروها و یاوران علمی که به صورت مستقیم با دانشجویان ارتباط دارند سخن گفت.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان توضیح داد دانشجو بخش عمده وقت خود را در سراهای دانشجویی سپری می‌کند و اینجاست که اهمیت فعالیت‌ها و اقدامات سرپرستان و نیروهای خدماتی خوابگاه‌ها، مشخص می‌ّ‌شود.

گفتنی است در این برنامه، دکتر علی زارعی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه لرستان، محسن ماسوری، رئیس اداره خوابگاه‌های دانشگاه لرستان و پرویز طرحانی نیز حضور داشتند.

۱۴۰۳/۰۳/۰۷ - ۲۱:۳۲