معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و هیئت همراه از شعبه‌های اخذ رأی انتخابات شورای صنفی دانشجویان بازدید کردند

۱۴۰۳/۰۳/۰۵

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و هیئت همراه از شعبه‌‌های اخذ رأی انتخابات شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این بازدید روز شنبه، 5 خردادماه سال جاری صورت گرفت و معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و هیئت همراه از نزدیک بر روند انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان نظارت کردند.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان به خبرنگار ما گفت: «خوشبختانه انتخابات بدون اینکه وفقه ای در آن ایجاد شود در موعد مقرر برگزار شده است».

دکتر شاهین، اظهار داشت: «شورای صنفی دانشجویان بازوی تیم مدیریتی دانشگاه لرستان است که مطالبات صنفی، رفاهی و خدماتی دانشجویان را پیگیری می‌کند».

وی افزود: «این انتخابات باعث افزایش مشارکت دانشجویان در اداره امور صنفی خویش می‌شود».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، تصریح کرد: «در برگزاری این انتخابات، یاوران علمی معاونت دانشجویی، دانشجویان و مدیریت و نیروهای حراست دانشگاه لرستان، همیاری و مشارکت دارند که نیاز است از همگی سپاس‌گزاری کنم».

گفتنی است در نهایت تعداد هفت نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی‌البدل به مدت یک سال برای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان انتخاب می‌شوند.

۱۴۰۳/۰۳/۰۵ - ۱۲:۲۹