بازدید معاون عمرانی استاندار لرستان و معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان از عملیات آسفالت‌ریزی تقاطع ورودی این دانشگاه

۱۴۰۳/۰۳/۰۵

دکتر احمدرضا دالوند، معاون عمرانی استاندار لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، پیمانکار و هیئت همراه، از عملیات آسفالت‌ریزی تقاطع غیرهم سطح ورودی اصلی سایت مرکزی دانشگاه لرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز شنبه، 5 خردادماه این بازدید صورت گرفت تا پروژه به مراحل پایانی تکمیل خویش نزدیک شود.

معاون عمرانی استاندار لرستان در این بازدید توضیح داد عملیات اتمام پروژه به علت بارندگی های اخیر با کندی روبه رو شد که به محض مساعد شدن هوا، عملیات بی وقفه ادامه یافت و در روزهای آینده با اتمام آسفالت ریزی، این پروژه تکمیل خواهد شد و مورد استفاده دانشگاهیان و مردم منطقه قرار می گیرد.

در این بازدید دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان و پیمانکار و مهندسان پروژه، توضیحات لازم را ارائه کردند.

براساس گزارش مدیریت امور عمرانی دانشگاه لرستان، برای این پروژه تاکنون حدود 50 میلیارد تومان هزینه شده است.

پروژه در سال 97 کلنگ زنی شد و در طول زمان، دچار رکود و گاهی وقفه شد.

در سفر رئیس‌جمهور شهید آیت الله رئیسی به استان لرستان جزو مصوبات سفر قرار گرفت تا پروژه به مرحله افتتاح و تکمیل برسد.

از جاده خرم آباد به سمت د انشگاه لرستان، با احداث این پروژه، مسیر مربوطه 6 تا 7 کیلومتر نزدیک‌تر از فاصله فعلی خواهد شد.

۱۴۰۳/۰۳/۰۵ - ۱۴:۳۳