رئیس دانشگاه لرستان در آیین پایانی طرح حامیم: «شهدای خدمت» زندگی پاک و قرآنی داشتند

۱۴۰۳/۰۳/۰۴

رئیس دانشگاه لرستان در آیین پایانی طرح حامیم 3 دانشگاه لرستان گفت: «شهید آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، زندگی و زیست پاک و قرآنی داشتند».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر علی نظری، عصر روز جمعه، 4 خردادماه سال جاری در این آیین که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد تشریح کرد: «شهید آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت، شاگردان مکتب قرآن کریم و امامین انقلاب بودند».

دکتر نظری، اظهار داشت: «اگر می‌بینیم میلیون‌ها نفر در تشییع پیکر پاک رئیس‌جمهور، شهید دکتر رئیسی و شهدای خدمت شرکت می‌کنند نشاندهنده‌ی مانایی و ماندگاری ایشان به علت تربیت و پرورش در مکتب قرآن کریم است».

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: «رئیس‌جمهور، شهید آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه ایشان، همه وجود خویش را صرف خدمت به مردم کردند و همواره در مسیر رضایت الهی گام برمی‌داشتند».

وی افزود: «طرح حامیم {توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی، اجتماعی} در راستای ترویج هرچه بیشتر تعالیم قرآن کریم در سطح دانشگاه‌هاست».

رئیس دانشگاه لرستان تبیین کرد:‌ «چگونه زیستن مهم‌تری از زیستن است؛ طرح حامیم در راستای ترویج زیست قرآنی در جامعه و دانشگاه است».

دکتر علی نظری، توضیح داد: «پیام مقام معظم رهبری که بعد از سانحه بالگرد حامل رئیس‌جمهور فرمودند مردم دلواپس نباشند گواه صلابت، حکمت و درایت مقام معظم رهبری است؛ گفتار و رفتار مقام معظم رهبری براساس تعالیم قرآن کریم است».

گفتنی است در این آیین از مدرسان دوره تجلیل شد.

طرح حامیم 3 دانشگاه لرستان توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۴۰۳/۰۳/۰۴ - ۲۲:۰۷