آیین بزرگداشت شهادت رئیس‌جمهور و همراهانش در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۳/۰۳/۰۱

آیین بزرگداشت شهادت رئیس‌جمهور محبوب انقلابی و همراهان ایشان در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین را روز سه‌شنبه، اول خردادماه سال جاری، بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و تیم مدیریتی این دانشگاه در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار می‌کند.

ساعت آغاز آیین 10:45 صبح است.

سخنران آیین، حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی مهدوی است.

مداحی نیز توسط کربلایی مسلم رضایی صورت می‌گیرد.

از اعضای هیئت علمی، یاوران علمی و دانشجویان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود در این آیین حضور یابند.

غروب روز یکشنبه، 30 اردیبهشت‌ماه سال جاری، بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهان ایشان به علت نامساعد بودن شرایط آب و هوایی، حین بازگشت از سفر بازدید و افتتاح چند پروژه در استان آذربایجان شرقی دچار فرود سخت شد و آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، دکتر حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، دکتر مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی، فرمانده یگان حفاظت رئیس جمهور، خلبانان و کادر پروازی، به درجه رفیع شهادت در راه خدمت به مردم، نائل آمدند.

۱۴۰۳/۰۳/۰۱ - ۰۸:۰۶