پیام تسلیت مسئول نهاد رهبری دانشگاه لرستان در پی شهادت رئیس‌جمهور محبوب و پرتلاش

۱۴۰۳/۰۲/۳۱

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، با صدور پیامی، شهادت رئیس‌جمهور محبوب و پرتلاش، شهید دکتر رئیسی را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا

روح بلند و ملکوتی خادم الرضا علیه السلام، یار صدیق رهبری معظم روحی فداه، درد آشنای محرومان و یاور مستضعفان در خلعت شهادت به ملکوت اعلی پیوست.

زبان از بیان حزن این ماتم عظیم قاصر و قلب مالامال از شوق گریستن است.

اگر ارزش مقام شهید و شهادت را خداوند متعال با بیان نورانی وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ تسکین نداده بود التیام این داغ میسر نمی‌نمود.

رئیس جمهور محبوب و پرتلاش شهید حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم رئیسی که برای مردم ایران به الگوی خدمت خالصانه و مجاهدانه تبدیل شد ، مکتبی عظیم را پایه گذاری نمود و بر خدمتگزاران محرومان این حجت را تمام کرد که اگر با عزم راسخ و جهاد بی وقفه و با توکل بر خداوند متعال و تنها برای رضای معبود در مسیر خدمت به مردم گام بردارند یاری گسترده حضرت حق را در حمایت از خود خواهند دید و شکست در این مسیر معنایی ندارد چرا که إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ.و یقیناً این خدمت مجاهدانه را پاداشی جز شهادت نمی‌تواند جبران نماید.

بی تردید مکتب خدمت گذاری شهید حجت‌الاسلام دکتر ابراهیم رئیسی مسیر پیشرفت و اعتلای ایران اسلامی را هموارتر خواهد نمود، همانگونه که مکتب همرزم ایشان شهید حاج قاسم سلیمانی خون تازه ای را در رگهای مجاهدان راه حق جریان داد و روح قدرتمندی را بر کالبد جبهه مقاومت دمید تا دژخیمان و ددمنشان عالم و در رأس آنها آمریکای جنایتکار و اسرائیل خونخوار و غاصب بیش از هر زمان دیگری به خود را به پرتگاه زوال و نابودی نزدیک ببینند.

اینجانب به نوبه خود ضایعه جانکاه از دست دادن خادم امام رئوف شهید حجت الاسلام دکتر ابراهیم رئیسی و جمعی از خدمتگزاران صادق نظام را به ساحت مقدس امام زمان عجل الله مقام معظم رهبری حفظه الله و همه مردم ولایت مدار ایران اسلامی خصوصاً جامعه دانشگاهی استان لرستان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال غفران و رحمت واسعه را برای شهدای خدمت و صبر جمیل و أجر جزیل را برای بازماندگان و خانواده محترم شهدا مسئلت مینمایم.

والسلام علیکم و رحمةالله

مجید مویدی