معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از دانشجویان برگزیده مسابقات ورزش‌های محلی سراهای دانشجویی به مناسبت هفته خوابگاه‌ها تجلیل کرد

۱۴۰۳/۰۲/۳۰

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از دانشجویان برگزیده مسابقات ورزشی بومی محلی هفته سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان و برخی عوامل برگزاری این مسابقات، تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز یکشنبه، 30 اردیبهشت‌ماه سال جاری، دانشجویان برگزیده، توسط معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و مدیران تربیت‌بدنی این دانشگاه تجلیل شدند.

اجرای مسابقات متنوع با موضوع ورزش‌های بومی و محلی در سطح سراهای دانشجویی (خوابگاه‌ها) دانشگاه لرستان به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی از برنامه‌های معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان بود.

اسامی رشته‌ها و برگزیدگان (دانشجویان پسر):

_ روپایی: محمد پاپی، کسری احسانی، ابوالفضل خسروی، علی ساریخانی، علی دشتی، علیرضا احمدیان، محمد همتی.

_ هفت سنگ: محمدامین رحیم‌زاده، محمدرضا سبزی، امیرمهدی قلانی، محمدمهدی آقابیگی، محمد زندیان.

_ دارت: امیرحسین نعمتی، میلاد آزادی، محمدصالح کشوری، علیرضا ندیه ورزنده، امین شعبانی.

_ هفت سنگ: علی دشتی، محمد همتی، علی کریمی، علی مداحی.

اسامی رشته ها و برگزیدگان (دانشجویان دختر):

_ طناب زنی: بیتا سرلک، نگین فرهادی، فاطمه چراغی.

_ هفت سنگ: زهرا خداوردی، تارا تیزهوش، هانیه غفاری.

_ طناب‌زنی: مهدیه حسین زاده، مبینا لک، نگار میرزاپور، سلماز کوشکی، پریسا یبلویی، زینب نریمانی.

_ هفت سنگ: مهدیه حسین زاده، مهرناز پورسلیمان، نازنین ملک پناهیان، زهرا رحمتی، فاطمه فیاض بخش، محدثه محمدی.

۱۴۰۳/۰۲/۳۰ - ۱۰:۵۶