صعود دانشجویی به ارتفاعات بسطام توسط انجمن کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان به‌مناسبت هفته سراهای دانشجویی

۱۴۰۳/۰۲/۲۹

به مناسبت گرامیداشت هفته سراهای دانشجویی، انجمن کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه با حضور جمعی از دانشجویان این دانشگاه و اعضای انجمن، برنامه کوهپیمایی، گردشگری طبیع و صعود به ارتفاعات بسطام شهرستان سلسله از استان لرستان که در سلسله کوهستان سفیدکوه قرار دارد را اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این برنامه کوهپیمایی و گردشگری در تاریخ 27 اردیبهشت‌ماه سال جاری با سرپرستی پرویز طرحانی، برگزار شد.

یکی از مقاصد این برنامه آبشار کبوتر لانه بود.

آبشار کبوتر لانه لرستان یا همان آبشار کموتر لو، یکی از زیباترین آبشارهای لرستان است که در نیمه اول سال به‌ویژه از اردیبهشت تا شهریورماه علاقه‌مندان بی‌شماری را سمت خود می‌کشاند.

آبشار کبوتر لانه در میان درختان بلوط و در دل کوه‌های زاگرس، قرار دارد.

با آغاز فصل بهار و هنگامی که برف‌ها شروع به آب شدن می‌کنند آبشار کبوتر لانه جلوه‌ای زیباتر پیدا می‌کند.

گونه‌های گیاهی و جانوری متنوع در کنار رودخانه و جنگل و وجود حوضچه‌های متعدد آب زیبایی‌های این منطقه را دو چندان کرده است.

انجمن کوهنوردی شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

یکی از اهداف معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان از اجرای این‌گونه برنامه‌ها، تقویت روحیه نشاط و شادابی و امید به آینده در سطح دانشجویان است.

همچنین تندرستی دانشجویان از دیگر موضوعات است.

دانشجویان در این‌گونه برنامه‌ها با جاذبه‌های طبیعی و گردشگرپذیر استان لرستان (اکوتوریسم) آشنا می‌شوند و ظرفیت‌های گردشگری این استان را از نزدیک می‌بینند.

۱۴۰۳/۰۲/۲۹ - ۰۵:۵۵